Saltar a contenidos

AVV Riera

Navegación

 
 

Menú principal

A prop teu!

Imagen de complemento Link
A prop teu!

 

QUÈ ÉS A PROP TEU?

 

 

A PROP TEU és un projecte que vol facilitar el contacte de la ciutadania amb els regidors a través d’una plataforma digital que neix amb l’objectiu de proporcionar-vos una via de comunicació amb l’Ajuntament, més propera, més àgil i més eficaç. És una finestra que posem a la vostra disposició per comunicar incidències, plantejar queixes, suggeriments i propostes, que es gestionaran de forma centralitzada perquè arribin ràpidament als regidors, i donar-vos una resposta en el termini més curt possible.
A PROP TEU us permet plantejar a l’Ajuntament qualsevol qüestió que us preocupi, aprofitant les noves tecnologies: facebook, twitter, email, SMS... o un formulari que us permet concretar el lloc i altres detalls de la vostra consulta, i després fer el seguiment de com se soluciona. És una nova eina que ens permet a tots i totes treballar per a millorar la nostra ciutat:
• Apropant la gestió municipal a la ciutadania.
• Donant una resposta ràpida, àgil i entenedora.
• Avançant cap a una ciutat amb un desenvolupament intel·ligent, Smart Cities, on la tecnologia ens ajudi a millorar el nostre entorn, la qualitat de vida i la convivència ciutadana.
 

INFORMACIÓ I ATENCIÓ

Si voleu conèixer el nou projecte A PROP TEU envieu-nos un mail a apropteu@aj-cornella.cat o truqueu al telèfon 620 55 81 54

*Si necessites contactar de manera urgent amb els serveis municipals, o en el cas d’una emergència, cal que truquis directament a l’Ajuntament de Cornellà (93 377 02 12) o a la Guàrdia Urbana (servei 24 hores, 93 377 14 15).
 

Enlace:  A prop teu!